Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
. .

 
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λήμνου με θέμα «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα».
Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ρέππας.
Ο κ. Ν. Σηφουνάκης προλογίζοντας την εκδήλωση, μεταξύ άλλων σημείωσε:
«Βρισκόμαστε σε περίοδο όχι μόνο οικονομικής κρίσης, αλλά και κρίσης πολιτικής.  Η πολιτική κρίση επιβάλλει πολιτική βούληση. Δυστυχώς δεν υπάρχουν από τη κυβέρνηση πολιτικές πρωτοβουλίες και αν υπάρχουν είναι σε λάθος κατεύθυνση.
Τα νησιά, ειδικά του Βορείου Αιγαίου, βιώνουν τα δείγματα γραφής μιας άβουλης κυβέρνησης και οι πολίτες συγκρίνουν τη σημερινή κατάσταση σε σχέση μ’ εκείνη προ πενταετίας. Τα νησιά μας ουδέποτε βρέθηκαν σε τέτοια απομόνωση. Η 18 ημερών ακτοπλοϊκή απομόνωση της Λήμνου στις γιορτές, συγκρίνεται μόνο με καταστάσεις της δεκαετίας του ’60. Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και δεν έχει υπάρξει πρόταση διεξόδου, από την πολλαπλή κρίση.
Ο κ. Ρέππας με μια ομιλία που τη χαρακτήριζε η σαφήνεια και η καθαρότητα πολιτικών θέσεων ανέλυσε την πολιτική συγκυρία και την άσχημη κατάσταση που βιώνει η χώρα, με ευθύνη της κυβέρνησης, μιας και η οικονομική κρίση στη χώρα εκδηλώθηκε πολύ πριν ξεσπάσει η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση. Η κατάσταση στη χώρα  αποτυπώνεται σε όλους τους οικονομικούς δείκτες, που δυστυχώς είναι αρνητικοί. Το θετικό προφίλ της χώρας στην Ευρώπη έχει «επιεικώς» αλλοιωθεί. Ο κ. Ρέππας μετέφερε το μήνυμα ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα προσφέρει τον καινούριο του εαυτό στην κοινωνία, γιατί με παλιούς εαυτούς καινούρια κοινωνία δεν γίνεται και σημείωσε ότι «Η Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες και τα τελευταία 5 χρόνια οπισθοδρόμησε, θα γίνει με την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πάλι ισχυρή, σύγχρονη και ικανή, και στην πρώτη γραμμή θα είναι ο πολίτης».
Υπενθύμισε τέλος, ότι ο κύριος Καραμανλής το 2004 κάλεσε τους πολίτες να επιβιβαστούν στο πλοίο της Νέας Δημοκρατίας και όταν το πλοίο ανοίχτηκε στο πέλαγος, αντί να πάνε στον προορισμό που τους είχε τάξει, ο προορισμός έγινε για τους λίγους η γη της επαγγελίας και για τους πολλούς το λιμάνι της αγωνίας.